Nr. 2 Mart oude Egbrink

16 januari 2022

Al bijna acht jaar geleden is het weer dat ik naar Zwolle ben verhuisd. Als geboren en getogen Tukker ondertussen helemaal thuis in Zwolle. Eerst in Holtenbroek, inmiddels met mijn vriendin en zoon in Stadshagen.

Sinds 2018 zit ik voor de PvdA in de Zwolse gemeenteraad. Een prachtige manier om iets bij te mogen dragen aan Zwolle en haar inwoners. En natuurlijk ook om de stad steeds beter te leren kennen. Dat laatste doe ik trouwens ook door mijn werk bij de provincie Overijssel en doordat ik voetbal bij EZPVV op de Marslanden.

De komende 4 jaar wil ik mij opnieuw hard maken voor onze stad. En dat doe ik graag namens de PvdA. Voor mij is dit de partij waarbij het duidelijk is dat je niet alleen voor jezelf leeft. Solidariteit, rechtvaardigheid en bestaanszekerheid voor iedereen zijn daarbij voor mij de belangrijkste waarden. Dat betekent zorg voor je medemens, natuur en klimaat, zowel nu als in de toekomst. En dat gaat over groot en klein. Van de nieuwe wijken en energieprojecten in onze stad tot aan de verkeersveiligheid bij jou in de straat. Dat is waar ik de komende jaren aan wil werken. Vanuit de inhoud, en met alle partijen en organisaties die hetzelfde willen bereiken.