Ombudsteam

Loop je van het kastje naar de muur? Heb je hulp nodig om een oplossing te vinden?
Zit je in een juridisch geschil en is er sprake van juridisch getouwtrek? Ervaar je overlast? Heb je last van slechte huisvesting? Betaal je veel meer huur dan wettelijk is toegestaan en weet je niet hoe dit aan te vechten? Of signaleer je iets in je buurt of in de stad en wil je dit met ons delen?

Neem contact op met het Ombudsteam.
Het Ombudsteam bestaat uit een groep enthousiaste mensen die jou helpen bij zeer uiteenlopende vragen. Bijvoorbeeld bij een geschil met gemeente, bank, belastingdienst, woningcorporatie, huisbaas, arts of ziekenhuis, het vermoeden van een te hoge huur of als er sprake is van slechte huisvesting. Maar ook als je niet goed weet bij welke instantie je moet aankloppen, kun je een beroep doen op het Ombudsteam.

We zijn er voor jong en oud, gezinnen, samenwonenden en alleengaanden.
Je hoeft geen lid te zijn van de PvdA.
We zijn er voor iedereen.
Signalen van burgers pakken we op en bespreken die met fractie en/of bestuur.

Hoe kun je ons bereiken?

  • Met ingang van 13 juli 2021 is er spreekuur van 14.00 -16.00 uur op de tweede dinsdag en de laatste zaterdag van de maand. Dat zijn de volgende data: dinsdag 13 juli, zaterdag 31 juli, dinsdag 10 augustus, zaterdag 28 augustus, dinsdag 14 september, zaterdag 25 september, dinsdag 12 oktober, zaterdag 30 oktober, dinsdag 9 november, zaterdag 27 november en dinsdag 14 december 2021. Hierbij houden we ons aan de coronamaatregelen.
  • Je kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer (06) 40 75 08 23, dan kom je in contact met Ingrid van Kassen.
  • Of je kunt een e-mail sturen: zwolle.pvda@gmail.com.

Ombudsteam Zwolle
Diezerplein 33, Zwolle
Spreekuur: dinsdag van 14.00 uur tot 16.00 uur
Telefoon: 06 40 75 08 23
E-mail: zwolle.pvda@gmail.com.

Het ombudsteam bestaat uit:

Coördinator Claes Visser

Ombudsvrouw Ingrid van Kassen

Ombudsman Aalt Brinkhuis
ombudsman Aalt Brinkhuis

Ombudsman Nico Broersma
ombudsman Nico Broersma

Ombudsman Rob Selles
ombudsman Rob Selles

Ombudsman Jan de Jong