Contact

Rechtstreeks contact met de politieke-fractie
E-mail: [email protected] 

Rechtstreeks contact met het PvdA-bestuur
E-mail: [email protected]

Regiokantoor:
Adres: Diezerplein 33, 8021 CT Zwolle

Functie
Het regiokantoor is er voor iedereen in de buurt Dieze, stad of regio. De PvdA Zwolle organiseert er lokale activiteiten en bijeenkomsten. Het kantoor biedt ook plek aan de PvdA-afdelingen van Noord-West Overijssel, het lokale ombudsteam en de (regionale) campagnecoördinatoren.

Openingstijden
Het regiokantoor is open op:
elke tweede dinsdag van de maand en laatste zaterdag van de maand (spreekuur ombudsteam).

Voor andere tijden op afspraak.

Bereikbaarheid
Het campagnekantoor ligt in de wijk Dieze, dichtbij het winkelcentrum Diezerpoort, ten oosten van de binnenstad.

Openbaar vervoer
Vanaf het NS-station neemt u stadsbus lijn 4 (richting Aa-landen) en stapt u uit bij de halte winkelcentrum Diezerpoort. Vandaar is het ongeveer 3 minuten lopen naar het Diezerplein 33. Vanaf de bushalte (van Wevelinkhovenstraat) loopt u in zuidoostelijke richting terug naar het centrum. Op de splitsing van de Burgemeester Drijbersingel en Diezerkade (direct aan de stadsgracht), slaat u linksaf naar de Diezerkade. Na ongeveer 80 meter, neemt u 1e straat linksaf. U bent dan op het Diezerplein aangekomen. Na ongeveer 100 meter lopen, ziet u het regiokantoor recht voor u.

Parkeren (fiets of auto)
Komt u met de fiets? Op het plein zijn stallingsmogelijkheden.

Komt u met de auto?
Op het Diezerplein zijn plekken voor betaald parkeren. Alternatieven zijn de parkeergarage Diezerpoort (ingang van Wevelinkhovenstraat) of parkeerterrein ’t Streekien. Vanaf de parkeergarage loopt u via het winkelcentrum naar het Diezerplein of via de lift aan de van Wevelinkhovenstraat (voor looproute zie openbaar vervoer). Parkeerterrein ’t Streekien ligt aan de Schoolstraat.

Het parkeertarief in de parkeergarage Diezerpoort en op parkeerterrein ’t Streekien bedraagt  € 0,80 per uur of een dagkaart voor € 4.  Op het Diezerplein geldt een maximale parkeerduur van 2 uur en 40 minuten. Voor alle locaties geldt dat op alle doordeweekse dagen (behalve donderdag) het na 20.00 uur vrij parkeren is.