Door Redactie op 31 december 2016

Nieuwjaarsreceptie met Attje Kuiken

Op zondag 8 januari houdt de PvdA Zwolle vanaf 16:00 uur haar nieuwjaarsreceptie in restaurant Urbana aan de Wipstrikkerallee 213. Nelleke Vedelaar, wethouder voor de PvdA Zwolle, en de lokale voorzitter Edwin Broekman verwelkomen een speciale gast: drs. Attje Kuiken, fractievoorzitter van de PvdA in de Tweede Kamer. Ook niet PvdA-leden zijn welkom om de nieuwjaarsreceptie bij te wonen. Zij kunnen zich hiervoor aanmelden door een bericht te sturen naar zwolle.pvda@gmail.com.

De Tweede Kamerverkiezingen vinden op 15 maart 2017 plaats. Attje Kuiken wil dat de PvdA na de verkiezingen opnieuw aan het roer van de regering komt te staan. Zij stelt vast dat in de achterliggende periode veel belangrijke doelen zijn behaald en dat de PvdA het verdient om verder te regeren. Daarom maakt zij zich nu op om, net als de PvdA Zwolle, een wervende campagne te voeren.

Over de aanstaande campagne zegt zij: “Het is onze opdracht een fatsoenlijk en sociaal alternatief te schetsen. Een alternatief voor ‘ieder voor zich’ of angst en verdeeldheid. Om onrecht te bestrijden. Want goed werk vraagt een vast contract en géén doorgeslagen flex. Wie ziek is moet kunnen rekenen op betaalbare zorg zonder eigen risico. De lonen kunnen omhoog als grote bedrijven ook gewoon belasting betalen. Onze wijken worden fijner als we meer luisteren en minder schreeuwen. Weer samen vooruit komen. Dat is mijn wens voor 2017.”

Wij heten u van harte welkom op zondag 8 januari vanaf 16:00 uur in Urbana aan de Wipstrikkerallee 213

Redactie

Redactie

Heeft u vragen of opmerkingen? neem dan contact op met zwolle.pvda@gmail.com

Meer over Redactie