Ledenavond over Lelystad Airport

20 augustus 2018
Op 28 augustus om 20.00 uur organiseert de PvdA Zwolle een ledenavond over Lelystad Airport. De avond, die in nauwe samenwerking met de Zwolse fractie is georganiseerd, heeft als doel om jou te informeren over de laatste ontwikkelingen. En net zo belangrijk vinden wij het om van jou te horen wat jouw mening is over de nieuwe luchthaven, zodat de fractie dit mee kan nemen in het verdere traject rondom Lelystad. Voor deze avond nodigen wij graag ook de leden uit van de omliggende gemeenten Zwartewaterland, Wijhe Olst, Steenwijkerland, Raalte, Oldebroek, Kampen, Hattem en Dalfsen.

 

De avond zal worden ingeleid door twee vertegenwoordigers van de actiegroep HoogOverijssel. Zij hebben de acties van het ministerie kritisch gevolgd en enkele flinke tekortkomingen in de Milieu Effect Rapportage (MER) van Lelystad blootgelegd. Het MER-rapport laat zien hoe en waar het milieu belast wordt door de nieuwe luchthaven.

 

De avond vindt plaats in het Dominicanenklooster, Assendorperstraat 29 te Zwolle, van 20 tot 22 uur. We vinden het fijn als je je nu al aanmeldt via [email protected], maar je bent altijd welkom.

 

Als je komt is het fijn als je de bijgaande twee films zou kunnen bekijken. Een is van HoogOverijsselHet andere filmpje belicht de visie van de gemeente Lelystad, bij monde van de PvdA-wethouder Fackeldey.
Heb je vragen of opmerkingen over deze avond, laat het ons weten! En uiteraard zien we je graag de 28e augustus!