Raadslid

Mart oude Egbrink

Wonen, Ruimtelijke ordening, Financiën, Vastgoed, Economie, Beheer Openbare Ruimte, Stadshagen, Westenholte, Haerst, Langenholte, Over de Vecht, Hessenpoort
Mart oude Egbrink

Over Mart oude Egbrink

[email protected]

Na opgegroeid te zijn in Oldenzaal en te hebben gestudeerd in Enschede, ben ik ruim acht jaar geleden naar Zwolle verhuisd. Een verhuizing waar ik geen moment spijt van heb gekregen. Inmiddels woon ik samen met mijn vriendin en zoon in Stadshagen.

Sinds 2018 zit ik voor de PvdA in de Zwolse gemeenteraad. Een prachtige manier om iets bij te mogen dragen aan Zwolle en haar inwoners. En natuurlijk ook om de stad steeds beter te leren kennen. Dat laatste doe ik trouwens ook door mijn werk bij de provincie Overijssel en doordat ik voetbal bij EZPVV op de Marslanden.

Erg belangrijk voor mij is de bestaanszekerheid van een ieder. Zekerheid van een baan, inkomen, zorg en een goed dak boven je hoofd. En de zekerheid om daarmee een goed leven te kunnen leiden. Dit zijn zaken waar jammer genoeg nog altijd veel inzet voor nodig is, maar inzet die ik graag lever! Hoe zorgen we er voor dat mantelzorgers hun belangrijke rol kunnen blijven vervullen? Hoe zorgen we er voor dat iedereen een fatsoenlijk en zeker loon krijgt voor zijn of haar bijdrage? En hoe zorgen we er voor dat we verduurzamen en dat iedereen daar van profiteert? Zo maar een aantal belangrijke vraagstukken.

Voor deze en andere belangrijke onderwerpen zet ik mij de komende jaren voor Zwolle en haar inwoners in! Dit doe ik vanuit de PvdA, maar in samenwerking met alle partijen en organisaties die hetzelfde willen bereiken. Mocht u daar meer over willen weten – nu of later – stuur me een berichtje, ik kom graag langs!