Secretaris

Johan van Zwet

Johan van Zwet

Over Johan van Zwet

Mijn naam is Johan van Zwet en ik ben sinds november 2017 officieel toegetreden als bestuurslid. Sinds november 2018 ben ik ook secretaris. Ik ben 50 jaar, getrouwd, heb 3 studerende kinderen en woon ‘op de Pierik’,  zoals de echte Zwollenaar zegt. Ik werk als ambtenaar bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, waar ik me bezig houd met een regelingen voor bedrijven en duurzame mobiliteit. Ik ben milieukundige.

Van huis uit  ben ik geen PvdA’er, maar de liefde is langzaam gegroeid. Wat me aanspreekt in deze club is dat iedereen er welkom is, dat we het belangrijk vinden dat er kansen zijn voor iedereen en dat welvaart eerlijker verdeeld moet worden. En wat daarbij leuk is, is dat je je op heel veel manieren kunt inzetten, dat je dat eigenlijk nooit alleen hoeft te doen en dat we regelmatig resultaten boeken.

Duurzaamheid vind ik belangrijk omdat we de welvaart alleen eerlijker kunnen verdelen als dat ook op een duurzame manier gebeurt. Voor mij hoort duurzaamheid bij rechtvaardigheid en gelijke kansen. Dat mogen we als partij nog best wat duidelijker zeggen, ook omdat duurzaamheid politiek steeds belangrijker wordt.