Secretaris

Johan van Zwet

Johan van Zwet

Over Johan van Zwet

Bij deze stel ik me graag aan jullie voor. Mijn naam is Johan van Zwet en ik ben sinds november 2017 officieel toegetreden als bestuurslid. Ik ben 49 jaar, getrouwd, heb 3 studerende kinderen en woon  ‘ op de Pierik’ zoals de echte Zwollenaar zegt. Ik werk als ambtenaar bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, waar ik me bezig houd met een regeling,die voor bedrijven belastingvoordeel biedt, als zij milieuvriendelijk investeren. Ik ben milieukundige.

Ik ben niet van huis uit PvdA’er, maar de liefde is langzaam gegroeid. Wat me aanspreekt in deze club is dat iedereen er welkom is, dat we het belangrijk vinden dat er kansen zijn voor iedereen en dat welvaart eerlijk verdeeld moet worden. En wat daarbij extra leuk is dat je je op heel veel manieren kunt inzetten,dat je dat eigenlijk nooit alleen hoeft te doen en dat we regelmatig resultaten boeken.

Duurzaamheid vind ik belangrijk omdat we de welvaart alleen eerlijk kunnen delen als dat ook op een duurzame manier gebeurt. Voor mij hoort duurzaamheid bij rechtvaardigheid en gelijke kansen bieden, en zie dat gelukkig bij veel meer mensen terug in de partij.