Door Redactie op 31 augustus 2017

Zet je handtekening voor Nelleke Vedelaar! #strijdbaar

Vorige week hebben we je laten weten dat onze wethouder Nelleke Vedelaar zich kandideert voor het partijvoorzitterschap. Er is inmiddels een stevig campagneteam aan de slag om te zorgen dat Nelleke aan de leden in het hele land kan laten zien waarom zij precies is wat de PvdA nu nodig heeft. Volgende week maandag, 4 sept, sluit de kandidaatstelling. Dan moeten we ook 100 handtekeningen hebben van mensen die Nelleke’s kandidatuur steunen. We willen natuurlijk veel meer handtekeningen, zeker uit Zwolle!

Wil je Nelleke steunen met een handtekening? Dat kan op een paar manieren. Allereerst door de ondersteuningsverklaring te printen. Klik hier voor het formulier. Teken het en stuur een scan of foto van het formulier retour aan zwolle.pvda@gmail.com. Vergeet niet de naam Nelleke Vedelaar bovenaan het formulier te zetten!

Geen printer of scanner? Geen probleem. Dit weekend kun je op drie locaties in Zwolle je handtekening komen zetten.

Zaterdag kan dat tussen 11:00 en 13:00 op ons regiokantoor aan het Diezerplein 33 en tussen 14:00 en 16:00 bij Jean-Paul Lamers aan de Donker Curtiusware 42 in Zwolle Zuid.

Zondag kun je tussen 11:00 en 13:00 tekenen bij Hans Nooter aan de Tjaskerstraat 18 in Stadshagen.

We houden jullie op de hoogte hoe het gaat met de campagne. Wil je meer doen in de campagne dan haar kandidatuur steunen en straks op Nelleke stemmen? Dat horen we natuurlijk graag! En voor wie het nog niet heeft gezien, op www.nellekevedelaar.nl staat haar manifest en ook een prachtig filmpje.

Redactie

Redactie

Heeft u vragen of opmerkingen? neem dan contact op met zwolle.pvda@gmail.com

Meer over Redactie