Door op 22 april 2013

Over mij

In maart 2006 ben ik voor de PvdA in de gemeenteraad verkozen en in 2010 ben ik herkozen, iets waar ik erg blij mee ben. Ik ben woordvoerder op de onderwerpen Ruimtelijke Ordening, Binnenstad, Volkshuisvesting, Recreatie, groen en Sport. Allemaal mooie en belangrijke onderwerpen waar veel op staat te gebeuren en waar ik ook graag mijn bijdrage voor de ontwikkeling van Zwolle wil leveren. Want dat is waar ik voor ga. Zwolle mee in de vaart der volkeren, maar wel op een manier dat mensen die daarbij niet meekunnen nemen op sleeptouw worden genomen.

Ik ben geboren op 20 november 1970 in het dorpje Ens in de Noordoostpolder. Toen ik een jaar of twee was zijn we naar Zwolle verhuisd en daar ben ik ooit nooit meer weggegaan. Zwolle is mijn stad kun je wel zeggen. Er is genoeg te doen, maar nog wel zo dorps dat je het gevoel hebt dat je in ieder geval via-via bijna iedereen wel kent.

Ik ben getrouwd en heb twee heerlijke kinderen, waar ik raag lekker mee naar buiten ga. Dat is dan ook het eeuwige spanningsveld met het raadslidmaatschap. Heb ik wel voldoende tijd met de kids?

Om mezelf een beetje fit te houden, mag ik graag hardlopen, ik probeer dat zo’n drie ochtenden in de week te doen. Dit alles natuurlijk om met de Zwolse Halve Marathon een beetje aardig figuur te slaan. Op zondagochtend wordt er dan nog gemountainbiked, dus ik kom bijna aan de gemeentelijke doelstelling om minimaal 5 keer in de week intensief te bewegen.

Waar ben je naar op zoek?