Door Redactie op 3 juni 2013

Uitnodiging wijkenavond

Van harte nodigen wij u – Zwols PvdA-lid- uit voor een wijkenavond op 12 juni ter voorbereiding op ons verkiezingsprogramma. Wij benaderen u persoonlijk omdat wij denken dat u ons kunt vertellen wat voor u, voor uw wijk en voor onze stad vanuit uw perspectief belangrijk is voor de toekomst.

Van waarde
Wij vragen op deze avond leden uit alle Zwolse wijken om met ons en ook in kleine groepjes per wijk te bedenken wat van waarde is voor de Zwolse toekomst. Wij willen dat ons verkiezingsprogramma niet alleen door onze leden wordt vastgesteld maar ook dat onze leden en de mensen in onze stad de inspiratie zijn voor het verkiezingsprogramma.

Creativiteit
Net als vier jaar geleden willen wij naast het verkiezingsprogramma ook opnieuw voor verschillende wijken onze ambities in beeld brengen. Ook juist uw kennis over uw eigen wijk is voor ons daarom erg waardevol. Wij hopen op een avond met veel goede ideeën, mooie toekomstbeelden en tips om dingen beter of slimmer te doen. Kortom, wij hopen op veel creativiteit! De avond op 12 juni wordt daarom gehouden in de Creatieve Coöperatie in Zwolle en start om 19:30 uur.

U bent vanaf 19:00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. De Creatieve Coöperatie ligt aan de Esdoornstraat 3-3A. Voldoende parkeerruimte en een fietsenstalling vindt u aan de achterzijde van het pand. Wij hopen van harte dat u in de gelegenheid bent aanwezig te zijn en zo, via ons verkiezingsprogramma een bijdrage te leveren aan de toekomst van uw wijk en onze stad. Wilt u uw aanwezigheid even doorgeven? Dat kan bij Jean-Paul Lamers, via [email protected].

Met vriendelijke groet,

namens de Programmacommissie van de Partij van de Arbeid Zwolle

Karen Kuipers, Voorzitter van het bestuur

Jean-Paul Lamers, Bestuurslid

Eefke Meijerink, Fractievoorzitter

Jan Slijkhuis, Raadslid

Youcef Ben Ali, Raadslid

Bob Versteeg, Partijlid

Nelleke Vedelaar, Wethouder

Redactie

Redactie

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via e-mail: [email protected]

Meer over Redactie

Waar ben je naar op zoek?