Door Redactie op 30 april 2017

Tijs de Bree en Nelleke Vedelaar spreken op 1 mei-viering

Wethouder Nelleke Vedelaar en Tijs de Bree, PvdA-fractievoorzitter in Provinciale Staten, zijn dit jaar te gast op de jaarlijkse 1 mei-viering op begraafplaats Kranenburg.

Ieder jaar wordt ook in Zwolle op 1 mei de Dag van de Arbeid gevierd. Tijdens de 1 mei-viering legt de PvdA Zwolle bloemen bij het graf van Gerardus Horreüs de Haas, de ‘rode’ dominee die zich tijdens de oorlogsjaren fel verzette tegen de Jodenvervolging. Ook bezoeken we het graf van Helmig Jan van der Vegt, één van de oprichters van de SDAP, de voorloper van de PvdA. 

Tijs de Bree en de Zwolse wethouder Nelleke Vedelaar zullen bij de graven een toespraak houden. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 1 mei 2017 op begraafplaats Kranenburg aan de Kranenburgerweg 5 te Zwolle en start om 10.15 uur bij de kapel bij de ingang van begraafplaats Kranenburg. De bijeenkomst wordt afgesloten in theehuis Agnietenberg, waar Nelleke Vedelaar stil zal staan bij de jubilarissen van de PvdA.

Zowel leden van de Partij van de Arbeid als belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. 

Redactie

Redactie

Heeft u vragen of opmerkingen? neem dan contact op met zwolle.pvda@gmail.com

Meer over Redactie