Door Redactie op 26 juni 2017

Samen maken we Zwolle: denk mee!

Samen maken we Zwolle en daarom nodigen we iedereen die mee wil praten over de inhoud van het verkiezingsprogramma van de Zwolse afdeling van de PvdA uit voor vier themabijeenkomsten.

 In maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen en PvdA wil graag dat inwoners van Zwolle, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties input geven voor het verkiezingsprogramma van de partij. Door het organiseren van een aantal themabijeenkomsten wil de partij informatie en standpunten verzamelen over wat Zwollenaren belangrijk vinden voor hun stad. De maand juli staat dan ook in het teken van vier thema’s; Wonen, Economie, Duurzaamheid en het Sociaal Domein.

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 4 juli en het thema is dan wonen. De bijeenkomst wordt geleid door raadslid Patty Wolthof en voorzitter van de afdeling Zwolle Edwin Broekman. Wilt u meepraten over de economie kom dan langs op donderdag 6 juli, dan neemt raadslid Jan Slijkhuis de honneurs waar.

De bijeenkomst over duurzaamheid en klimaat wordt gehouden op dinsdag 11 juli en wordt geleid door Jan van Popta, fractielid van de Algemene Waterschapspartij in Zwolle.

Eefke Meijerink, fractievoorzitter voor de PvdA in Zwolle verzamelt op woensdag 12 juli alle informatie over de sociale status van onze stad.

Alle bijeenkomsten worden gehouden in ons regiokantoor aan het Diezerplein 33 in Zwolle en beginnen om 20.00 uur. Aanmelden kan via zwolle.pvda@gmail.com. Bent u niet in staat om naar één van deze bijeenkomsten te komen maar wilt u wel graag meepraten dan kunt u schriftelijk reageren en wel via het mailadres van Jan Slijkhuis en dat is: slijkhuis.ja@gmail.com

Redactie

Redactie

Heeft u vragen of opmerkingen? neem dan contact op met zwolle.pvda@gmail.com

Meer over Redactie