Door Redactie op 13 februari 2015

PvdA-lijsttrekker Marleen Barth in gesprek met Zwollenaren 

Marleen Barth, PvdA-lijsttrekker voor de Eerste Kamer, en Tijs de Bree, PvdA-lijsttrekker in Overijssel, gaan vrijdag 13 februari in gesprek met de bewoners van Zwolle. Samen met PvdA-vrijwilligers staan Barth en De Bree die middag op de Grote Markt.

Op woensdag 18 maart gaat Overijssel naar de stembus om te stemmen voor de Provinciale Staten.

“We bepalen dan samen de toekomst van onze provincie”, zegt de Overijsselse PvdA-lijsttrekker Tijs de Bree. “Wij willen van Overijssel een plek maken waar iedereen een goed leven kan leiden. Een plek met goed werk, een vast contract en een fatsoenlijk salaris. Een plek waar we naar elkaar omkijken en niemand buitensluiten, ongeacht kleur, geloof of geaardheid, leeftijd of woonplaats. Een plek met goede en betaalbare voorzieningen in de buurt.”

De verkiezingen voor de Provinciale Staten bepalen ook de samenstelling van de Eerste Kamer. Lijsttrekker van de PvdA in de Eerste Kamer, Marleen Barth, benadrukt het belang van deze verkiezingen: “Deze verkiezingen gaan tussen de partijen die het herstel in Nederland mogelijk maken en hen die het in de waagschaal stellen. Wij pakken de topinkomens aan en investeren in het onderwijs. Dankzij de PvdA is de verzorgingsstaat op een sociale en verantwoorde manier hervormd. Op die koers moeten we verder en dat kan met een sterke PvdA in de provincies en in de Eerste Kamer.”

De PvdA is op 13 februari van 11.00 tot 14.00 uur te vinden op de Grote Markt in Zwolle. Iedereen is welkom om daar in gesprek te gaan met Marleen Barth, Tijs de Bree, Hans Nooter of één van de andere PvdA’ers.

Redactie

Redactie

Heeft u vragen of opmerkingen? neem dan contact op met zwolle.pvda@gmail.com

Meer over Redactie