Door Redactie op 11 juni 2013

PvdA in Assendorp: Goed Idee!

Op zaterdag 15 juni organiseert de PvdA Zwolle op het Assendorperplein een zogenaamde Vraag en Antwoord-stand. Bewoners en overige geïnteresseerden zijn hier tussen 11:00 uur en 13:30 uur welkom om goede ideeën af te geven en om vragen te stellen over de standpunten van de PvdA. PvdA voorzitter Karen Kuipers verwacht zeker belangstelling voor deze stand: “Politieke standpunten zijn wel eens ingewikkeld. Met deze actie verwachten we een antwoord te geven op de vragen die leven bij de bewoners over de landelijke en gemeentelijke politiek.”

Naast de mogelijkheid om naar de Vraag en Antwoord-stand te gaan, kunnen de bewoners in de omgeving van het Assendorperplein ook een bezoekje verwachten. Karen Kuipers hierover: “We houden die dag ook een onderzoek over de woonbeleving van bewoners. Raadsleden en vrijwilligers nemen dan een buurtenquête af. Zij informeren bij de bewoners naar de positieve en minder positieve ervaringen die gaan over het wonen in Assendorp.”

Volgens Karen Kuipers is het enquêteren door de PvdA leden verre van vrijblijvend: “Wanneer de enquêteurs problemen signaleren, dan geven zij deze door aan het ombudsteam van de PvdA Zwolle en de raadsfractie. Die ondernemen dan weer op hun beurt een gepaste actie. “ Na de actie publiceert de PvdA Zwolle de goede ideeën op haar website. De resultaten van de buurtenquête worden ook huis-aan-huis verspreid in Assendorp.

Redactie

Redactie

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via e-mail: [email protected]

Meer over Redactie

Waar ben je naar op zoek?