Door Redactie op 20 februari 2014

Nummer 15 van de lijst nader voorgesteld: Klaas Keen

Wie ben je, wat doe je?

Mijn naam is Klaas Keen, 57 jaar jong en samenwonend met Marian. Ik ben een trotse PvdA-er met een commercieel zakelijke achtergrond en veel werkervaring op management niveau. Mijn deskundigheid ligt op de gebieden arbeidsparticipatie, arbeidsmarkt, budgetbeheer en schuldhulpverlening. De lokale en landelijke politiek volg ik nauwgezet, mijn politieke interesses gaan uit naar het Sociaal Domein (Transformatie Jeugdwet, Nieuwe WMO en Participatiewet), Arbeidsparticipatie, Ouderenbeleid en sport. Op deze deelgebieden wil ik mij maximaal inzetten voor ALLE inwoners van Zwolle en onze prachtige stad. 

Welk boek ligt er op je nachtkastje?
Nu ben ik geen echte lezer maar als er een boek op mijn nachtkastje ligt betreft het ongetwijfeld iets over mijn grootste hobby karpervissen of literatuur aangaande mijn werkgebieden.

Welk lied zing je onder de douche?
Zingen is niet mijn sterkste kant maar als ik onder de douche zing is het een echte Nederlandstalige meezinger.

Waar in Zwolle moet je geweest zijn? Favoriete plek in Zwolle?
Voor mij zijn dat de oude binnenstad en de uiterwaarden van de IJssel. Daar moet je geweest zijn om te begrijpen wat Zwolle was en nog is.

Hoe wil jij het verschil gaan maken in Zwolle?
Door verbindend te zijn voor alle inwoners van Zwolle. Verbinding is nodig om samen het verschil te kunnen maken en gezamenlijk te kunnen werken aan de verdere ontwikkeling van Zwolle en haar inwoners.

Redactie

Redactie

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via e-mail: [email protected]

Meer over Redactie