Lodewijk Asscher in gesprek over zijn boek met Nynke de Jong in de Stadkamer

Door Redactie op 3 september 2019

Op maandag 9 september aanstaande om 20.00 uur is Lodewijk Asscher, partijleider van de Partij van de Arbeid in Zwolle! In de Stadkamer komt hij spreken over zijn boek ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’. De toegang is vrij.

In ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’ schrijft Lodewijk Asscher openhartig over zijn persoonlijke en politieke ervaringen. Het boek gaat over zijn persoonlijkezoektocht na de verkiezingsnederlaag van 2017. Asscher grijpt terug op zijneigen familiegeschiedenis en zijn persoonlijke ontwikkeling als politicus. Overzijn wethouderschap in Amsterdam, zijn rol als vicepremier en over zijn huidigefunctie: partijleider van de Partij van de Arbeid.

Daarover – en nog veel meer – gaat Asscher op maandag 9 september in gesprek met de Zwolse schrijfster en journaliste Nynke de Jong. Er is natuurlijk ook alle gelegenheid zelf vragen te stellen en in gesprek te gaan met Asscher. De avond wordt georganiseerd door de Zwolse afdeling van PvdA in samenwerking met boekhandel Westerhof en bibliotheek. Het boek ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’ is op de bijeenkomst te koop en er is ’s avonds gelegenheidom uw boek te laten signeren door Lodewijk Asscher.

De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 9 september a.s. om 20.00 uur in Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1A te Zwolle. De bijeenkomst duurt tot 22.00 uur. De toegang is vrij. De Stadkamer is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer (uitgang NS-station, richting centrum).

We hopen dat je erbij bent en zien uit naar je komst!

Aanmeldformulier

  • Je ontvangt bericht van je aanmelding.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij vragen kun je ons bellen op: 06 20 60 53 58.

Redactie

Redactie

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via e-mail: [email protected]

Meer over Redactie