Door op 26 juni 2013

Campagne voeren in Assendorp: “gezellig!”

Ondanks wind en regen gingen op zaterdag 15 juni een aantal enthousiaste canvassers met een speciale wijkenquête langs de deuren om te vragen wat Assendorpers van hun buurt vinden. Maar liefst vier op de vijf Assendorpers antwoordde zonder aarzelen: “de gezelligheid”.

Naast de gezelligheid werden ook de bereikbaarheid, de sociale samenhang en de diversiteit van de wijk door bewoners aangemerkt als een pluspunt van de buurt. Er werden weinig minpunten genoemd, met uitzondering van het aantal parkeerplekken.

Op het Assendorperplein had een team van actieve vrijwilligers de PvdA stand opgebouwd. Buurtbewoners hadden de mogelijkheid om wethouder Gerrit Piek en enkele raadsleden vragen te stellen over de huidige of toekomstige politieke situatie in Zwolle. De PvdA stand is voor de komende gemeenteraadsverkiezingen uiteraard ook weer te zien op de weekmarkten in Zwolle-Zuid en de Aalanden.
frankwincanvas canvasassendorp gerritopbouw hjcanvas

Mocht je interesse hebben om mee te doen aan het campagne voeren of eens te komen kijken hoe het campagnevoeren gaat, neem dan contact op met mij via [email protected]