PvdA annuleert activiteiten ivm coronavirus

19 maart 2020

De situatie rond het coronavirus raakt iedereen in onze gemeente, de regio, het land en wereldwijd. In verband met alle preventieve maatregelen zijn alle afdelingsactiviteiten geannuleerd. PvdA Zwolle volgt daarin iedere keer de maatregelen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM.

De ALV van woensdag 25 maart gaat dus niet door. Evenals de maandelijkse Buurtactie die gepland stond op 4 april. Vergaderingen en werkbezoeken van de fractie worden zo veel mogelijk digitaal gedaan of uitgesteld.

Een bezoek brengen aan het spreekuur van het Ombudsteam, op dinsdagen in het regiokantoor, kan voorlopig ook niet. Het Ombudsteam is wel telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer: (06) 53 22 55 98.

Hulp aanbieden of hulp nodig?

Het is op dit moment onduidelijk hoe lang de preventieve maatregelen nodig zijn. Wat we wel kunnen doen is er voor elkaar zijn. Om ons heen zien we mooie voorbeelden van inwoners die elkaar helpen en bijstaan, buren die boodschappen doen voor mensen die dit zelf niet kunnen.
We verwijzen je dan ook graag naar de website samenzwolle.nl. Hier kun je je aanmelden als je praktische hulp wilt bieden of hulp nodig hebt, omdat je bijvoorbeeld de deur niet uit kunt.
Je kunt je ook aanmelden bij het Rode Kruis. Zij bieden hulp in noodsituaties via Ready 2 Help: ready2help.rodekruis.nl.

We danken je voor je betrokkenheid en roepen iedereen op om goed op elkaar te letten en er voor elkaar te zijn.