Nieuwjaarsborrel

Door Anneke Speelman op 6 januari, van 16:00 tot 18:00, Regiokantoor, Diezerplein 33 | Regiokantoor, Diezerplein 33

De laatste uren van 2018 hebben we achter ons gelaten en een sprankelend nieuw jaar is gestart. Wij wensen je een voorspoedig en gezond 2019! Om het nieuwe jaar in te luiden houden we zondag 6 januari onze nieuwjaarsborrel. Je bent van harte welkom vanaf 16.00 uur op het partijkantoor aan het Diezerplein 33 te Zwolle.

Het wordt een gezellige bijeenkomst met op het programma een terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik van onze partijvoorzitter Anneke Speelman en fractievoorzitter Yousef Ben Ali. Ons Provinciaal Statenlid Hans Nooter neemt ons mee naar de komende provinciale verkiezingen. En … we introduceren de Rode Zeepkist als platform waar een partijlid zijn verhaal kan doen waardoor Zwolle socialer, democratischer en duurzamer wordt.

Bij vervoersproblemen kun je bellen met (06) 20 60 53 58.

Graag tot ziens  op zondag 6 januari om 16.00 uur op het partijkantoor in Zwolle!!

Anneke Speelman

Anneke Speelman

Ik heet Anneke Speelman, ben 59 jaar en woon in de Binnenstad van Zwolle. Ik ben opgegroeid in een boerengezin in de Drentse Veenkoloniën. In mijn jeugd heb ik gezien hoe belangrijk het is dat iedereen ertoe doet en meetelt, en hoe belangrijk scholing is voor ieders ontwikkeling en welvaart. Ik ben ruim zes jaar

Meer over Anneke Speelman