23 oktober 2016, om 13:30, De Enk, Enkstraat 67 in Zwolle | De Enk, Enkstraat 67 in Zwolle

In gesprek met Diederik Samsom

Zondag 23 oktober komt Diederik Samsom naar Zwolle om in gesprek te gaan over zijn kandidatuur voor het lijsttrekkerschap van de PvdA bij de verkiezingen van maart 2017. Wij nodigen u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.

Samsom is de eerste kandidaat lijsttrekker die zich heeft gemeld. Daarnaast werd gisteren bekend dat ook Tweede Kamerlid Jacques Monasch en waarschijnlijk vicepremier Lodewijk Asscher zich kandidaat stellen voor het lijsttrekkerschap. Samsom over waarom hij opnieuw de PvdA-lijst aan wil voeren: “Vier jaar hard werken levert resultaat op. De werkloosheid daalt, de armoede neemt af en de hoeveelheid duurzame energie groeit snel. Nederland herstelt. Maar we zijn er nog niet. Want nog niet iedereen profiteert van het herstel. En ons ideaal van één verbonden samenleving staat onder druk. Het is nu tijd voor een nieuwe toekomstagenda voor Nederland. Waarin onderwijs weer de belangrijkste investering van de overheid wordt. Die het ideaal van een volledig duurzame samenleving waarmaakt. En waarmee we samen bouwen aan een samenleving waarin iedereen veilig is en zichzelf kan zijn, ongeacht je huidskleur, kleding, afkomst of religie”.

In de Enk in Assendorp wil Diederik Samsom graag met u in gesprek. Over wat er de afgelopen tijd goed is gegaan. Over wat er beter kon. En over ambities en plannen voor de toekomst.

Waar: de Enk, Enkstraat 67 8012 VA in Zwolle
Wanneer: zondag 23 oktober van 12:00 tot 13:30 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 11.30 uur.
Opgave kan via zwolle.pvda@gmail.com.
De toegang is gratis.

We hopen u te zien op zondag 23 oktober!

P.S. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, maar wel een vraag aan Diederik willen stellen, dan kunt u deze mailen via www.doorknokken.nl. U ontvangt dan binnen een week antwoord op uw vraag.